Kinderwenscoach Sara Coster is deze maand gasthoofdredacteur van Vrouw Nieuws

Sara Coster is deze maand gasthoofdredacteur van Vrouw Nieuws. Zij heeft twee zoons in co-ouderschap met een homostel. Hun zoons zijn 12 en 14 jaar. Sara woont in dezelfde straat als de vaders, ze vormen één gezin in twee huizen.

Sara schreef over hun gezin het boek ‘De wens en de vaders’ en werkt als kinderwenscoach voor mensen die single zijn, of LHBT. Ze is expert op het gebied van niet-traditionele gezinsvormen en geeft daar ook nascholingscursussen over aan zorgprofessionals. Ze is ook bestuurslid en woordvoerder van Meer dan Gewenst, de Nederlandse stichting voor roze ouderschap.

In januari is Sara gast-hoofdredacteur en zal zij allerlei bijzondere verhalen delen over roze gezinnen en andere gezinsvormen, en zullen er draagmoeders, lesbische stellen en ook single vrouwen hun ervaringsverhaal vertellen.

Reacties