not jet: de jas is de nieuwe jurk

Foto: Coebergh PR

Op zoek naar een luxueuze jas voor het nieuwe seizoen? Modellabel not jet van de Nederlandse Jet Lageschaar ontwerpt prachtige jassen waarvoor ze een samenwerking is aangegaan met de Italiaanse A-list producent achter de catwalkjassen van onder andere Valentino, Dolce & Gabbana, Burberry en Tom Ford.

Volgens Jet is de jas een van de meest opgewaardeerde kledingstukken. Waarom kunnen vrouwen uren over een outfit dubben en er in één minuut bijna achteloos een jas over aantrekken? Daarom maakt de ontwerpster van de jas hét nieuwe fashionitem. De extravagante jassen hebben vrouwelijke silhouetten, krachtige kleuren en speelse details. Items die het kick-ass-gehalte dat in iedere vrouw schuilt, naar boven halen en benadrukken.

Over not jet

not jet is een luxe modelabel opgericht in 2015 in Kopenhagen door de Nederlandse Jet Lageschaar. Jet heeft een succesvolle achtergrond in FMCG en branding & marketing consultancy en is sinds haar vierde bezig met het maken en ontwerpen van kleding. Ze heeft een voorliefde voor mensen die hun kop boven het maaiveld uit durven te steken en het verschil maken.

Reacties