Vier de mijlpalen van moeders met deze hilarische kaarten van Mum’s Milestones

Foto: Mum's Milestones

De eerste stapjes, tandjes en woorden van je zoon of dochter moeten uiteraard vastgelegd en gedeeld worden. De twee Australische moeders Becky Feiner en Esti Zilber ontwierpen de Mum’s Milestones kaarten om ook belangrijke momenten van moeders in de spotlight te zetten.

De Mum’s Milestones kaarten zijn gemaakt met een knipoog. Zo heb je een kaartje voor ‘We did it for the first time’ en ‘Today I went to the bathroom alone’. Onder elk kaartje kun je de datum van deze mijlpaal invullen. In Australië zijn de kaarten al een succes, want binnen een maand waren ze allemaal uitverkocht.

Een setje kaarten kost 27 euro en is hier te bestellen.

Foto: Mum's Milestones
Foto: Mum’s Milestones
Foto: Mum's Milestones
Foto: Mum’s Milestones
Foto: Mum's Milestones
Foto: Mum’s Milestones
Foto: Mum's Milestones
Foto: Mum’s Milestones
Foto: Mum's Milestones
Foto: Mum’s Milestones

Lees ook:

Reacties