Dit doet corrigerend ondergoed met je lichaam

Foto: AdamantiumCommons/CC-BY-SA-3.0

Corrigerend ondergoed is de ideale manier om die paar ‘rolletjes’ te verbergen. Naast dat je er slanker uitziet verbergt het ook nog eens cellulitis. Helaas zit er ook een keerzijde aan dit ondergoed.

Uit een onderzoek van dokter Richard Bricknell, directeur van de Physiotherapy Clinic, is gebleken dat het slecht is voor je maag- en darmstelsel, omdat je organen veel te strak worden ingesnoerd. Het corrigerende ondergoed zal er voor zorgen dat je darmen niet goed kunnen samentrekken en dat is slecht voor je spijsvertering. In het ergste geval zou het zelfs gevoelloosheid in je benen kunnen opleveren. Volgens Bricknell kan het geen kwaad om het af en toe aan te trekken, maar doe het wel met mate.


Lees ook:

Reacties

Cookieinstellingen